mandag den 25. juli 2011

BMI Beregning - body mass index

BMI tal er en populær måde at teste om man er overvægtig og har behov for at slanke sig, nederst på denne side kan du lave en udregning af BMI.

BMI test giver dig et tal hvor man kan sige om man er undervægtig, normal eller overvægtig. Det er nemt at udregne sit BMI tal, men det er ikke nødvendigvis en præcis vurdering om du har et problem med din fedtprocent.

Problemer med BMI formel
Træner du meget og har mange muskler, så vil den almindelig BMI formel give dig et relativ høj BMI indeks, uden at du er i risikogruppen for overvægtige.
Ligeledes kan en tyndperson sagtens have fedt problemer, fedtet sidder omkring de indre organer, sådanne personer kaldes populært for tyndfede.

Men på trods af usikkerheden af BMI måling, så kan langt de fleste af os sagtens bruge BMI testen som rettesnor for, hvorvidt vi har behov for at tabe os.
Du skal også være opmærksom på, at der gælder andre BMI tal for børn, børn er nemlig anderledes byggede end voksne. Vores krop ændres drastisk under pubertiteten, hvor mænd får flere muskler og kvinder opbygger fedtdepoter på hofter og barm.

Beregn selv dit BMI


Indtast vægt og højde herunder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar