søndag den 24. juli 2011

Slank dig foran TV'et

Danskerne ser mere TV end nogensinde tidligere, faktisk er der undersøgelser der viser at vi i gennemsnit bruger 3-4 timer foran fjernsynet. Det er klart at vi ikke normalt slanker os ved at se TV, nærmere er den megen stillesidende aktivitet direkte medvirkende til at vi bliver tungere og tungere.

Vi kommer ikke udenom, at vores liv har ændret sig de senere år, vi bruger langt mere tid på nettet og foran tv'et. Det er ikke vaner der er nemme at ændrer, men det betyder ikke at man ikke kan slanke sig alligevel.

Slankevejledning.dk giver dig her en række forslag til, hvordan du kan tabe dig foran TVet. Alternativ fitness der kan kombineres med at se TV.

Sådan slanker du dig foran TV

1) Drop chips og colaDer er ingen tvivl om, at
den overskyggende grund til, at vi har svært at holde vægten er på grund de mange kalorier vi indtager dagligt. Når vi spiser samtidig med at vi ser fjernsyn, så har de fleste af os en tendens til at glemme hvad vi spiser, vi ender med andre ord med at fylde os med tomme kalorier.
Skal du absolut spise foran fjernsynet, så erstat det usunde med stave af gulerødder eller agurker, det er en lækker snack og langt sundere.

2) Motionscyklen
Det er en klassisker blandt sofamotionisterne, nemlig at stille en motionscykel op
foran flimmerkassen. Der er mange fordele ved, at cykle mens du er fordybet i dit TV, du forbrænder kalorier samtidig med, at hygger dig med din favoritserie eller resten af familien (de plejer lige at skulle vende sig til motionscyklen).
En anden fordel ved at se TV mens du bruger motionscyklen er, at du har en tendens til at glemme hvor langt du har cyklet. Jeg er ofte blevet overrasket over tilbagelagte kilometer efter en aftens TV kiggeri.

3) Løbebånd og romaskiner
Begge ikke så velegnede som motionscyklen eftersom de kan larme en del, men kan du finde et sæt hovedtelefoner til dit TV så kan det alligevel fungerer. Fordelen ved både løbebåndet og romaskinen er, at du forbrænder temmelig mange kalorier.

4) Køb en moderne spillemaskine
Hvorfor ikke lave dit eget fitness center direkte hjemme i stuen, men en Xbox 360 eller Wii. Med især Xbox 360 og Kinect bar kan du virkelig få gang i forbrændingen foran TV'et - det har aldig været sjovere at slanke sig. Der er forskere der har talt om, at dette er en nem slankekur for alle dem der normalt ikke kommer i et fitness center.
LÆS MERE: Sådan taber du dig med en XBOX eller en WII

5) Mikrobevægelser
Vi kender det alle, personen der bliver ved med at vrikke med foden under et vigtigt møde. Det kan virke irriterende for andre, men der er faktisk bevidstligt fordele ved at bevæge en enkelt kropsdel, de såkaldte mikrobevægelser. Man har bevidst at det faktisk er muligt at forbrænde en del kalorier medens man ser TV, såfremt man fx vrikker med foden eller måske hele benet.
Det er dog ikke sikkert, at din partner ikke bliver voldsomt forstyret af dine bevægelser, så husk at fortæl at du prøver at slanke dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar